Вчитување на мапа logo
slider-thumb

Барам цимерка

57 EUR
Димо Хаџи Димов,

Опис

Барам цимерка за стан во К.Вода, во близина на студ. дом Пелагонија. Кирија 3500ден. плус сметки. Станот има две соби, WC , тераса, ТВ, интернет. Контакт 077/745-757


Детали

Спрат: 0

Поседува

  • noпарно
  • noбалкон
  • noфранцуски балкон
  • noлифт
  • noподрум
  • noгаража
  • noпаркинг
  • noдвор
  • noбазен

Стапи во контакт

додај во омилени
  • Пребарувај Овде