Вчитување на мапа logo
slider-thumb

Гарсоњера во околина на Центар и Дебар Маало

- празен
Центар и Дебар Маало,

Опис

Се бара празна гарсоњера во околина на Центар и Дебар Маало.По можност со парно или клима инвертор.
Koнтакт телефон: 02 270 00 77 од 08:00 – 17:00 часот


Детали

 • Број: LST-1820
 • Центар и Дебар Маало
 • Град:
 • Општина:
 • Држава: Macedonia

Спрат: 0

Поседува

 • yesпарно
 • noбалкон
 • noфранцуски балкон
 • noлифт
 • noподрум
 • noгаража
 • noпаркинг
 • noдвор
 • noбазен

Стапи во контакт

додај во омилени
 • Пребарувај Овде