Вчитување на мапа logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Се изнајмува куќа / House for rent

2,700 EUR per month - достапно
Димо Хаџи Димов,

Опис

House for rent 350m2, for office space or for living, in the area of Kisela Voda, Str.Dimo Hadzi Dimov, near Shampionce, 1100 m from the center in Skopje. The house is on 3 levels: ground floor 130m2 suitable for office space, 1st floor and 2nd floor х 110m2 . Furnished space 140m2. Courtyard of the front side 80m2 and back side 80m2. With three own parking places. Installed and activated alarm system and a complete video surveillance system, inside and outside. Price 2700 EUR per month. Contact mobile 078 610 992.

Се изнајмува куќа од 350м2 за деловен простор или за живеење во Кисела Вода, на ул.Димо Хаџи Димов, во близина на Шампионче, 1100 м од центар. Куќата е на 3 нивоа: приземје 130м2 погодно за деловен простор, 1спрат и 2 спрат по 110м2. Уреден простор 140м2. Двор од предна страна 80м2 и од задна страна 80м2, со три сопствени паркинг места. Инсталиран и активен алармен систем и комплетен видео надзор внатре во објектот и надвор. Цена 2700 еур месечно. Контакт мобилен 078 610 992.


Детали

 • Цена: 2,700 EUR per month
 • Број: LST-1441
 • Димо Хаџи Димов
 • Град:
 • Општина:
 • П. број: 1000
 • Држава: Macedonia

Спрат: 0

Поседува

 • noпарно
 • yesбалкон
 • noфранцуски балкон
 • noлифт
 • noподрум
 • noгаража
 • yesпаркинг
 • yesдвор
 • noбазен

Nedviznini

Стапи во контакт

додај во омилени
 • Пребарувај Овде