Вчитување на мапа logo
google-map-thumb
slider-thumbslider

Se izdava dujkan Novo Lisice nad Ramstor ( Centar Tims) 11m2

Ul.Vidoe Smilevski Bato 10A,

Опис

Dujkanot e lociran na Ul. Vidoe Smilevski Bato 10A, nad Ramstor vo prolazot kaj kladilnicite. Istiot e so golemina 11m2, lokacijata i goleminata mu ovozmozuvaat razlicni nameni na prostorot. Podetalni informacii za prostorot mozete da dobiete na telefonskite broevi
070 344 042 ; 02/30 63 020


Детали

 • Број: LST-1734
 • Ul.Vidoe Smilevski Bato 10A
 • Град:
 • Општина:
 • State: Skopje
 • П. број: 1000
 • Држава: Macedonia
 • Големина: 11 квадратни метри
 • Соби: 1

Достапно од: 03.2017

Спрат: 0

Поседува

 • noпарно
 • noбалкон
 • noфранцуски балкон
 • noлифт
 • noподрум
 • noгаража
 • noпаркинг
 • noдвор
 • noбазен

Стапи во контакт

додај во омилени
 • Пребарувај Овде