Вчитување на мапа logo
google-map-thumb
slider-thumbslidersliderslider

СЕ ПРОДАВА КУЌА во Село Бањани

100,000 EUR
Село Бањани,

Опис

СЕ ПРОДАВА КУЌА со приземје и кат од 174м2 и дворно место од 847м2 во Село Бањани на планината Скопска Црна Гора на 18 км од Центарот на Скопје.Поседува Имотен лист.Приклучена е на градски водовод и поседува сопствен квалитетен бунар.Информации на 070-206-125


Детали

 • Цена: 100,000 EUR
 • Број: LST-1807
 • Село Бањани
 • Град:
 • Општина:
 • Држава: Macedonia
 • Големина: 174 квадратни метри
 • Површина на плац: 847 квадратни метри
 • Соби: 5
 • Бањи: 1

Гаража: 1

Достапно од: веднаш

Подрум: 1

Спрат: 0

Поседува

 • noпарно
 • yesбалкон
 • noфранцуски балкон
 • noлифт
 • yesподрум
 • yesгаража
 • noпаркинг
 • yesдвор
 • noбазен

Стапи во контакт

додај во омилени
 • Пребарувај Овде