клик за да овозможиш зумирање
Вчитување на мапа logo
Филтер

Огласи објавени во "Деловен простор"

Спореди домови
Loading...
ImageHandler

Се продава деловен простор во Центар

Објавено на 17/06/2019 во 21:35 150,000 EUR
ул Златко Шнајдер бр. 6а,
:
+ споредба
del prostor 001

Skopje-Centre Office space 113m2 for rent

Објавено на 17/06/2019 во 21:35
Centar vo blizina na Katolicka,
:
+ споредба
ImageHandler.ashx 01

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО БУТЕЛ

Објавено на 17/06/2019 во 21:35 2,400 EUR месечно
Ул. 38 Радишани бр. 320,
:
+ споредба
  • Пребарувај Овде