header_image
Спореди домови
Loading...
2
достапно

Се продава стан, луксузно наместен

Објавено на 20/01/2019 во 21:22 71,000 EUR
Kisela Voda, ul.Mihail i Eftihij br.12/24, cetvrti sprat,
+ споредба
IMG_6299

Се продава стан во Аеродром

Објавено на 20/01/2019 во 21:22
Владимир Комаров, зградата на Гет кафе,
:
+ споредба
IMG_4607
достапно

Се изнајмува куќа / House for rent

Објавено на 20/01/2019 во 21:22 2,700 EUR per month
Димо Хаџи Димов,
:
+ споредба
d09ae7faa54e46248169fd3ae0f1f7a6
наместен

SE PRODAVA LUKSUZNO NAMESTEN STAN VO ZDANEC

Објавено на 20/01/2019 во 21:22 250,000 EUR
наум наумовски борче,
:
+ споредба
20170311_172952

izdavam dvosoben stan 65m2

Објавено на 20/01/2019 во 21:22 200 EUR mesecno
skopje,
:
+ споредба
4

СЕ ПРОДАВА КУЌА во Село Бањани

Објавено на 20/01/2019 во 21:22 100,000 EUR
Село Бањани,
:
+ споредба
kuka n - Copy

Kuka od 210m2 i dvor od 300m2 vo Butel 2

Објавено на 20/01/2019 во 21:22 180,000 EUR
Butel 2,
:
+ споредба
500park6

ИЗДАВАМ СПРАТ ОД КУЌА ВО ЛИСИЧЕ

Објавено на 20/01/2019 во 21:22 200 EUR МЕСЕЧНО
ЛИСИЧЕ - АЕРОДРОМ,
:
+ споредба
13a218f4-b59f-4ae4-90df-315814bf2426

DOMIK IZDAVA NOV NAMESTEN STAN KAJ KATOLICKA

Објавено на 20/01/2019 во 21:22 300 EUR
католичка,
:
+ споредба
2e75ad72-d429-42a7-850c-1d6bb2f02bfb

DOMIK IZDAVA 2 SOBEN NOV DUPLEX VO BUNJAKOVEC

Објавено на 20/01/2019 во 21:22 220 EUR
буњаковец,
:
+ споредба
  • Пребарувај Овде